Enkelt leverne blir det framöver…

0

Ska man gå ut och gå… Det ser blött, rått och kallt ut inifrån mitt köksfönster…. Mina egna kort i dag sa bla. enkelhet… Mod att vara enkel och självständighet… Nu blir det ett par enkla veckor framåt… Jag har allt som jag behöver hemma, men jag tycker det är kul att gå och handla, men det går inte nu…. Sjukersättningen kommer den 19:e och jag har shoppat massor när jag var inlagd på sjukhus… Bara för att testa hur det blir…. Jag vet ju att jag hållit mig inom gränserna för vad jag klarar av iaf… Några månader framåt är budgeten tajt. Och som en tröst har jag shoppat!!! Jag har aldrig haft en betalningsanmärkning i hela mitt liv och jag tänker inte få nån heller….! Det löser sig. Det blir enkelt leverne, men det löser sig!!!! Tålamod sa även korten. Inser att dessa kort gäller fram till tidigast den 19:e… Det är lugnt…. Jag kan simma lugnt….

Det är något jag vet min själ längtar efter, att leva enkelt… Jag ser sån frid i det. Att lägga märke till småsaker som man aldrig annars skulle se… att liksom bara vara och njuta av det! Inte ha bråttom nånstans, inte stressa. Njuta av det som är… För det är inte mer prylar jag vill ha ju…. Det är ju sinnesro….

Jag frågade pendel om jag ska springa i dag, den sa vilket som… Jag ska nog ta en löptur… I morgon blir det gruppträning på Aero Träningscenter. Jag har ju motion på recept, så vi är några som har det som träffas på Aero och tränar. Janne, ägaren, kör crossfit och tabata med oss varje onsdag kl 14.00. Vad jag njuter!!!! Ibland är det så skönt att ta i så mkt man bara kan på de passen, så man flåsar i flera minuter efteråt!!!! Det är det sköna med pass vs. träna hemma… man orkar ta i mer!

Min vän, Peter Armstrand, håller på att göra en Schamansk trumma åt mig… Den har mina kraftdjur på sig, å jag ser så fram emot att få den!!!! Börja trumma som jag känner för, jag tror det kommer naturligt….! Annars hämtar jag inspiration på nätet…

Dela.

Om skribenten

Jag heter Jaana Heiti, är 38 år och sjukpensionär. Jag har en psykiatrisk diagnos, paranoid schizofreni, vilket innebär att jag upplever världen lite annorlunda och har en förmåga att förnimma/uppleva andra verkligheter. Att bli galen är nog bland det värsta som du kan råka ut för.... Men man lär sig leva med det och man kan må väldigt bra trots sin diagnos!!! I dag är jag mest glad att jag fick psykos för det kommer så mycket spännande ur det, så mycket humor och andlighet, intuition som är laserskarp ibland!!!!! Att få psykos är som en kundaliniresning som går fel.... Man är på gränsen till uppvaknande, men man vågar inte riktigt och då låser det sig... Jag har kontakt med andevärlden, än så länge när det passar dem. Jag har god intuition och kommer med hjälp av olika kortlekar dra kort för er/oss för dagen, är min tanke.... Om jag inte gjort det beror det på att jag inte kan helt enkelt!!! Jag kommer förmodligen skriva om mina drömmar och tolka dem också!

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke