Allt du önskar kan du få

0

Förbättrad hälsa, Precence, Vakna upp och Allt du önskar kan du få är dagens kort.

Har du önskat bättre hälsa? Du kan be Ärkeängeln Rafael om hjälp. Har du känt dig kallad att göra en utrensning av skadliga ämnen och livsmedel ska du göra det. Genom att ge upp dåliga vanor i din vardag kommer du känna dig levande och stark. Du kan även må så mycket bättre om du mediterar regelbundet, eller är närvarande i det du gör… Det kommer att höja din livskvalitet! Vakna upp, bli närvarande och känn kärleken från gud…. Allt du önskar kan du få!!!

Jag ska själv börja meditera igen… Det räcker med tio minuter om dagen för det ska göra skillnad. Ett ypperligt tillfälle att bli närvarande är att diska! Sätt på lugnande, instrumental musik, skapa stämning och diska med medveten närvaro…. Det är underbart!!!!

Dela.

Om skribenten

Jag heter Jaana Heiti, är 38 år och sjukpensionär. Jag har en psykiatrisk diagnos, paranoid schizofreni, vilket innebär att jag upplever världen lite annorlunda och har en förmåga att förnimma/uppleva andra verkligheter. Att bli galen är nog bland det värsta som du kan råka ut för.... Men man lär sig leva med det och man kan må väldigt bra trots sin diagnos!!! I dag är jag mest glad att jag fick psykos för det kommer så mycket spännande ur det, så mycket humor och andlighet, intuition som är laserskarp ibland!!!!! Att få psykos är som en kundaliniresning som går fel.... Man är på gränsen till uppvaknande, men man vågar inte riktigt och då låser det sig... Jag har kontakt med andevärlden, än så länge när det passar dem. Jag har god intuition och kommer med hjälp av olika kortlekar dra kort för er/oss för dagen, är min tanke.... Om jag inte gjort det beror det på att jag inte kan helt enkelt!!! Jag kommer förmodligen skriva om mina drömmar och tolka dem också!

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke