Dagens kort 11/9 Power och Självständighet

0

I dag får du kraft av att vara självständig. Du behöver inte någon som tar hand om dig, du kan ta hand om dig själv! Har du mål och drömmar, sikta på dem. Att vara oberoende av andra är en stärkande känsla. Man är fri att göra som man själv vill med sina egna pengar och ingen kan lägga sig i hur man spenderar dem! Om du är känslomässigt beroende av andra, är det inte dags att göra sig fri….? Ha det som mål iaf… Ett visst mått av beroende är ju ok, men jag pratar om sjukligt beroende!

Tillbakablick på livet var också ett kort… ÄÄ Jeremiel: ”Gör en inventering av ditt liv och bestäm dig för att läka ev. obalanser.”

Något kommer att ha en fridfull upplösning inom den närmaste framtiden….

Dela.

Om skribenten

Jag heter Jaana Heiti, är 38 år och sjukpensionär. Jag har en psykiatrisk diagnos, paranoid schizofreni, vilket innebär att jag upplever världen lite annorlunda och har en förmåga att förnimma/uppleva andra verkligheter. Att bli galen är nog bland det värsta som du kan råka ut för.... Men man lär sig leva med det och man kan må väldigt bra trots sin diagnos!!! I dag är jag mest glad att jag fick psykos för det kommer så mycket spännande ur det, så mycket humor och andlighet, intuition som är laserskarp ibland!!!!! Att få psykos är som en kundaliniresning som går fel.... Man är på gränsen till uppvaknande, men man vågar inte riktigt och då låser det sig... Jag har kontakt med andevärlden, än så länge när det passar dem. Jag har god intuition och kommer med hjälp av olika kortlekar dra kort för er/oss för dagen, är min tanke.... Om jag inte gjort det beror det på att jag inte kan helt enkelt!!! Jag kommer förmodligen skriva om mina drömmar och tolka dem också!

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke