Hur jag gör för att må bra

0

Nu har jag lyckats gå ner 11,1 kg!!! Väger 81,6 kg och ska ner till 68 kg till Juni 2018…. Började träna 2/4. Det är inte första gången jag går ner i vikt. 2012-2013 gick jag ner 25 kg och före det har jag gått upp och ner i vikt minst 7 ggr… Tränat på olika sätt nästan varje gång. Räknat Points alla gånger utom denna, då jag haft Lifesum. Nu kör jag bara på ögonmått… Det går bra! Tränar löpning 2 ggr/v och styrka 2 ggr/v nu. Jag har som mål att behålla vikten sen, så det här jag gör nu är min nya livsstil…

Det är så lätt att lägga på sig när man tar mediciner och svårt att gå ner… Sen är jag äldre också…. Kan inte unna mig vad som helst! Ska jag ha nåt gott blir det sockerfritt godis. Visst kan jag ta mig en bulle på café, men inte oftare än 1 gång/månad!! En annan sak jag gör för mitt välbefinnande är att jag tar vitaminer och kosttillskott. Omega 3, MSM, C-vitamin, Multivitaminer och Krom. Krom är bra mot sötsug…. Jag dricker väldigt lite alkohol, kanske max 3 gånger per år att jag tar några glas vin. En grej som funkar för mig är att äta var tredje timme. Då slipper jag gå hungrig och så äter jag 4 mål/dag. Frukost, lunch, middag och kvällsmat. Kaffe och snus är något jag behöver och inte kan va utan. Nån last är nog bara bra….

Dela.

Om skribenten

Jag heter Jaana Heiti, är 38 år och sjukpensionär. Jag har en psykiatrisk diagnos, paranoid schizofreni, vilket innebär att jag upplever världen lite annorlunda och har en förmåga att förnimma/uppleva andra verkligheter. Att bli galen är nog bland det värsta som du kan råka ut för.... Men man lär sig leva med det och man kan må väldigt bra trots sin diagnos!!! I dag är jag mest glad att jag fick psykos för det kommer så mycket spännande ur det, så mycket humor och andlighet, intuition som är laserskarp ibland!!!!! Att få psykos är som en kundaliniresning som går fel.... Man är på gränsen till uppvaknande, men man vågar inte riktigt och då låser det sig... Jag har kontakt med andevärlden, än så länge när det passar dem. Jag har god intuition och kommer med hjälp av olika kortlekar dra kort för er/oss för dagen, är min tanke.... Om jag inte gjort det beror det på att jag inte kan helt enkelt!!! Jag kommer förmodligen skriva om mina drömmar och tolka dem också!

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke