Vad säger korten i dag 27/9

0

Ur: Medicine Woman Tarot

Moving on-läggning: 1 – Sättet du ser den nuvarande situationen. 2 – Attityden som påverkar och håller kvar situationen. 3 – Attityden som kommer förhöja situationen till en högre nivå och vara mest fördelaktig för alla inblandade.

1. Seed/Narren. Så ett frö. Börja. Lita på dig själv. Du kan inte se framtiden här, men du kan agera utifrån din inspiration.
2. Eight of Stones. Utveckla dina talanger inom ditt skapande för att förfina dem/utveckla dem.
3. Six of Arrows. Få ett slut på kämpandet, sök högre medvetenhet.

Klockren läggning för mig i dag!!!

Dela.

Om skribenten

Jag heter Jaana Heiti, är 38 år och sjukpensionär. Jag har en psykiatrisk diagnos, paranoid schizofreni, vilket innebär att jag upplever världen lite annorlunda och har en förmåga att förnimma/uppleva andra verkligheter. Att bli galen är nog bland det värsta som du kan råka ut för.... Men man lär sig leva med det och man kan må väldigt bra trots sin diagnos!!! I dag är jag mest glad att jag fick psykos för det kommer så mycket spännande ur det, så mycket humor och andlighet, intuition som är laserskarp ibland!!!!! Att få psykos är som en kundaliniresning som går fel.... Man är på gränsen till uppvaknande, men man vågar inte riktigt och då låser det sig... Jag har kontakt med andevärlden, än så länge när det passar dem. Jag har god intuition och kommer med hjälp av olika kortlekar dra kort för er/oss för dagen, är min tanke.... Om jag inte gjort det beror det på att jag inte kan helt enkelt!!! Jag kommer förmodligen skriva om mina drömmar och tolka dem också!

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke