Att vara i det som är

0

Jag har flytt från en känsla, eller försökt fly den, så länge jag haft mediciner. För er som inte vet har jag diagnosen paranoid schizofreni… Jag avskydde den (känslan) och gjorde allt jag kan för att slippa känna. I dag tillät jag den få finnas. Den är ju bara annorlunda, inte nödvändigtvis fel!

Att vara i den var helt ok. Jag fick lust att diska, att skriva, att dricka te efter en stund och lust till saker är det sällan jag får när jag mår såhär, och till och med känna glädje utöver det!

Var inte rädd för vad du tror att du vill ha, men inte får… Jag menar att du mår dåligt över något du inte har, för om du möter det som är kanske det blir minst lika bra, kanske inte, men det iaf duger!!! Det är bättre att det duger än är superilla. Så mår du riktigt dåligt för att du inte mår som du vill – möt det, låt det bara finnas där… Det blir bra. Man glömmer det ibland. Hur illa det än verkar så blir det alltid bra igen!

Peace

Dela.

Om skribenten

Jag heter Jaana Heiti, är 38 år och sjukpensionär. Jag har en psykiatrisk diagnos, paranoid schizofreni, vilket innebär att jag upplever världen lite annorlunda och har en förmåga att förnimma/uppleva andra verkligheter. Att bli galen är nog bland det värsta som du kan råka ut för.... Men man lär sig leva med det och man kan må väldigt bra trots sin diagnos!!! I dag är jag mest glad att jag fick psykos för det kommer så mycket spännande ur det, så mycket humor och andlighet, intuition som är laserskarp ibland!!!!! Att få psykos är som en kundaliniresning som går fel.... Man är på gränsen till uppvaknande, men man vågar inte riktigt och då låser det sig... Jag har kontakt med andevärlden, än så länge när det passar dem. Jag har god intuition och kommer med hjälp av olika kortlekar dra kort för er/oss för dagen, är min tanke.... Om jag inte gjort det beror det på att jag inte kan helt enkelt!!! Jag kommer förmodligen skriva om mina drömmar och tolka dem också!

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke