Om du känner att du inte står ut

0

När det känns som du inte står ut längre och inte vet vart du ska ta vägen – stå ut! Det är känslor som kommer att krackelera!! Fly inte på samma sätt som alltid gjort tidigare… Var i det, se på det på ett nytt sätt ”kanske är det såhär, eller såhär det är”… Allt är inte alltid som man tror!!! Du vet när du har svaret! Våga visa dig som du är!! Om du, som jag, trott att man alltid måste vara glad och tillfreds och liksom inte vågar säga att du har det kasst… Om det pågår för länge blir vi igentäppta… Du behöver bara säga det högt för dig själv: ”i dag är det kasst!”

Dela.

Om skribenten

Jag heter Jaana Heiti, är 38 år och sjukpensionär. Jag har en psykiatrisk diagnos, paranoid schizofreni, vilket innebär att jag upplever världen lite annorlunda och har en förmåga att förnimma/uppleva andra verkligheter. Att bli galen är nog bland det värsta som du kan råka ut för.... Men man lär sig leva med det och man kan må väldigt bra trots sin diagnos!!! I dag är jag mest glad att jag fick psykos för det kommer så mycket spännande ur det, så mycket humor och andlighet, intuition som är laserskarp ibland!!!!! Att få psykos är som en kundaliniresning som går fel.... Man är på gränsen till uppvaknande, men man vågar inte riktigt och då låser det sig... Jag har kontakt med andevärlden, än så länge när det passar dem. Jag har god intuition och kommer med hjälp av olika kortlekar dra kort för er/oss för dagen, är min tanke.... Om jag inte gjort det beror det på att jag inte kan helt enkelt!!! Jag kommer förmodligen skriva om mina drömmar och tolka dem också!

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke