Man ska va sån och sån, å sådär ska man inte va!

0

Är fullständigt, fullkomligt less på kraven man har på sig själv. Man vill va si eller så… Och man kämpar för att komma dit. När man är där är det inge kul längre… Måste man va på ett visst sätt??? Kan det inte bara få räcka med att finnas till…???

Det är inge roligt längre, att vara sann till vilket pris som helst, äkta och genuin, men snäll och/eller arg… Bara för att man känner det… och måste bevisa det för omvärlden… Man vill ju va den man är!! Vänlig, men bestämd. Klarar folk inte av det kan det lika gärna kvitta!

Jag har mött så j-la mycket motstånd, så eoner hade varit nog! Press och stress och skitväder!!! (Med skitväder menar jag att det är som stormväder inuti).

Dela.

Om skribenten

Jag heter Jaana Heiti, är 38 år och sjukpensionär. Jag har en psykiatrisk diagnos, paranoid schizofreni, vilket innebär att jag upplever världen lite annorlunda och har en förmåga att förnimma/uppleva andra verkligheter. Att bli galen är nog bland det värsta som du kan råka ut för.... Men man lär sig leva med det och man kan må väldigt bra trots sin diagnos!!! I dag är jag mest glad att jag fick psykos för det kommer så mycket spännande ur det, så mycket humor och andlighet, intuition som är laserskarp ibland!!!!! Att få psykos är som en kundaliniresning som går fel.... Man är på gränsen till uppvaknande, men man vågar inte riktigt och då låser det sig... Jag har kontakt med andevärlden, än så länge när det passar dem. Jag har god intuition och kommer med hjälp av olika kortlekar dra kort för er/oss för dagen, är min tanke.... Om jag inte gjort det beror det på att jag inte kan helt enkelt!!! Jag kommer förmodligen skriva om mina drömmar och tolka dem också!

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke