Fin dag…

1

Jag vill skriva om att jag är söt och vacker och sexig… Många gillar mig.. Gärna i smyg… Och det är ju gulligt!!! Ibland jävligt jobbigt…..! Men det är ytterst sällan… Sitter i pyjamas och morgonrock och skriver… Tvättat, städat, handlat och grejat…. Nu är det vila resten av dagen… som gäller!!! Trummat på min nyinförskaffade trumma…. jaja… det kan jag fortsätta med om jag vill…. men ge mig nu inte på toastädning…

Dela.

Om skribenten

Jag heter Jaana Heiti, är 38 år och sjukpensionär. Jag har en psykiatrisk diagnos, paranoid schizofreni, vilket innebär att jag upplever världen lite annorlunda och har en förmåga att förnimma/uppleva andra verkligheter. Att bli galen är nog bland det värsta som du kan råka ut för.... Men man lär sig leva med det och man kan må väldigt bra trots sin diagnos!!! I dag är jag mest glad att jag fick psykos för det kommer så mycket spännande ur det, så mycket humor och andlighet, intuition som är laserskarp ibland!!!!! Att få psykos är som en kundaliniresning som går fel.... Man är på gränsen till uppvaknande, men man vågar inte riktigt och då låser det sig... Jag har kontakt med andevärlden, än så länge när det passar dem. Jag har god intuition och kommer med hjälp av olika kortlekar dra kort för er/oss för dagen, är min tanke.... Om jag inte gjort det beror det på att jag inte kan helt enkelt!!! Jag kommer förmodligen skriva om mina drömmar och tolka dem också!

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

1 kommentar

Lämna en tanke