Svart snö…?

0

Finns det en film som heter… tror jag! Jag har inte sovit särskilt mkt i natt, fast jag tog medicin…. mot sömnlöshet alltså!!! Jag brukar kunna sova utan, men det var liksom allt eller inget… Sömn eller vakenhet…. av nån jädra anledning!!! Ibland när man inte kan sova är det ej heller meningen att man ska det… Är det nåt nån försöker säga….? Vem… vad…? Rättvisa? Jag har sovit gott i ca 15 år…. då har man gott samvete, heter det ju… Det är nånting jag ångrar…. att jag gjort mina ex så illa!!!! Ändå var det inte mitt fel, ju…

It takes two to tango…. men bara en för att göra det rätt för sig själv… men har man nån nån gång iaf…. då är det värt sin vikt i guld!!! P&K Jaana <3

Dela.

Om skribenten

Jag heter Jaana Heiti, är 38 år och sjukpensionär. Jag har en psykiatrisk diagnos, paranoid schizofreni, vilket innebär att jag upplever världen lite annorlunda och har en förmåga att förnimma/uppleva andra verkligheter. Att bli galen är nog bland det värsta som du kan råka ut för.... Men man lär sig leva med det och man kan må väldigt bra trots sin diagnos!!! I dag är jag mest glad att jag fick psykos för det kommer så mycket spännande ur det, så mycket humor och andlighet, intuition som är laserskarp ibland!!!!! Att få psykos är som en kundaliniresning som går fel.... Man är på gränsen till uppvaknande, men man vågar inte riktigt och då låser det sig... Jag har kontakt med andevärlden, än så länge när det passar dem. Jag har god intuition och kommer med hjälp av olika kortlekar dra kort för er/oss för dagen, är min tanke.... Om jag inte gjort det beror det på att jag inte kan helt enkelt!!! Jag kommer förmodligen skriva om mina drömmar och tolka dem också!

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke