Drömmar och kärlek…

0

Drömde om kontrollerande kärlek. Det har jag förresten fått nog av och lämnat bakom mig. Det var hela tiden en kamp för att behålla sin egen kontroll… Jag flydde från kontroll i drömmen… Det var ansträngande och jag fick vara ihärdig, fick kämpa! Det var från Sheldon jag sprang, Sheldon i The big bang theory… Smart kille, man fick hålla sig på alerten!!! Jag tror drömmen handlade mkt om en viss ande som tar av min energi…. Han tar minsta lilla chans han ser att kontrollera så jag inte mår bra, mår som jag vill… Han är hård som sten och snabb, direkt på!!!! Men jag är lika envis….!

Jag söker en ärlig relation… Där man kan prata öppet om allt!!! En bästa kompis i en pojkvän… Han ska också ha kommit till den punkten där spel, falskhet och kontroll går bort och vill ha något djupare!

Det är därför det är så svårt att förklara kärleken…. <3

Mina guider stoppar mig när jag skriver… Glömmer bort vad jag ska säga! Jag är inte längre samma person…. Då är det ju också så att det som skrivs per automatik, inte gäller längre. Håller på att trilla i gamla ovanor, men som tur är stoppas jag i tid….

Dela.

Om skribenten

Jag heter Jaana Heiti, är 38 år och sjukpensionär. Jag har en psykiatrisk diagnos, paranoid schizofreni, vilket innebär att jag upplever världen lite annorlunda och har en förmåga att förnimma/uppleva andra verkligheter. Att bli galen är nog bland det värsta som du kan råka ut för.... Men man lär sig leva med det och man kan må väldigt bra trots sin diagnos!!! I dag är jag mest glad att jag fick psykos för det kommer så mycket spännande ur det, så mycket humor och andlighet, intuition som är laserskarp ibland!!!!! Att få psykos är som en kundaliniresning som går fel.... Man är på gränsen till uppvaknande, men man vågar inte riktigt och då låser det sig... Jag har kontakt med andevärlden, än så länge när det passar dem. Jag har god intuition och kommer med hjälp av olika kortlekar dra kort för er/oss för dagen, är min tanke.... Om jag inte gjort det beror det på att jag inte kan helt enkelt!!! Jag kommer förmodligen skriva om mina drömmar och tolka dem också!

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke