Var inte otrogen….

0

Man ska inte va otrogen, inte ens leka med tanken!!!! Det är inte något jag rekommenderar…. Prata i stället, om nu relationen är värd att jobba vidare på!!! Om du avskyr killen, så ska du ju inte stanna kvar… Det säger ju sig självt! Då måste du våga säga det…. Kanske inte ordagrant, men du förstår vad jag menar… Otrohet är ett svek utav rang och det leder bara till problem… Man kan ju ha ett öppet förhållande, eller vara polyamorös…. Då är alla inblandade parter införstådda med vad det är som gäller!!! Man kan ju tro att det här gäller inte mig…. men det gör det ju, om du har varit otrogen, även fast det inte var du som börja!!! Eller om du är i en relation och vill hjälpa någon annan genom att vara otrogen med hen… det leder inte till något gott!!! Stå upp för dig själv!!! Var inte ”för snäll”…. håll fast vid dina principer!

Man kan ju få förlåtelse för sin otrohet också…. Det vet man aldrig innan man provat… Om man ska vara sitt hjärta sant, så får man ta den risken!!! Nu är det här väldigt generellt förklarat. Det finns säkert många anledningar till varför man är otrogen… men att tro att det leder till nåt gott är att bedra sig själv…

Peace

Dela.

Om skribenten

Jag heter Jaana Heiti, är 38 år och sjukpensionär. Jag har en psykiatrisk diagnos, paranoid schizofreni, vilket innebär att jag upplever världen lite annorlunda och har en förmåga att förnimma/uppleva andra verkligheter. Att bli galen är nog bland det värsta som du kan råka ut för.... Men man lär sig leva med det och man kan må väldigt bra trots sin diagnos!!! I dag är jag mest glad att jag fick psykos för det kommer så mycket spännande ur det, så mycket humor och andlighet, intuition som är laserskarp ibland!!!!! Att få psykos är som en kundaliniresning som går fel.... Man är på gränsen till uppvaknande, men man vågar inte riktigt och då låser det sig... Jag har kontakt med andevärlden, än så länge när det passar dem. Jag har god intuition och kommer med hjälp av olika kortlekar dra kort för er/oss för dagen, är min tanke.... Om jag inte gjort det beror det på att jag inte kan helt enkelt!!! Jag kommer förmodligen skriva om mina drömmar och tolka dem också!

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke