Dagens kort 14/3 (2018)

0

Säl. Du är söt!!!! Du vet väl att din personlighet är jättesöt, enligt gud…..? Att du förtjänar ”späck” och så… 😛 😉 !? Rostade valnötter…? Nä, mandel… Kan man rosta valnötter… (?) Ät en god och balanserad kost!!! Om du vill gå ner i vikt, så tar du tag i det genom att följa din inre röst. Säger den motion 3 ggr/v är det så det ska va…. Lyssna på andras råd, men ta inte in dem. Du vet bäst hur du ska göra!!! Och kan du inte det, så lyssnar du!!!!! Det är inte mer med det… Men hull och hår duger….. Fråga gud!!! 😉 Du vet väl om att du är värdefulll… att du är älskad här och nu… Att du mår dåligt för din egen skull…… för ingen annan är som duuuu….

Dela.

Om skribenten

Jag heter Jaana Heiti, är 38 år och sjukpensionär. Jag har en psykiatrisk diagnos, paranoid schizofreni, vilket innebär att jag upplever världen lite annorlunda och har en förmåga att förnimma/uppleva andra verkligheter. Att bli galen är nog bland det värsta som du kan råka ut för.... Men man lär sig leva med det och man kan må väldigt bra trots sin diagnos!!! I dag är jag mest glad att jag fick psykos för det kommer så mycket spännande ur det, så mycket humor och andlighet, intuition som är laserskarp ibland!!!!! Att få psykos är som en kundaliniresning som går fel.... Man är på gränsen till uppvaknande, men man vågar inte riktigt och då låser det sig... Jag har kontakt med andevärlden, än så länge när det passar dem. Jag har god intuition och kommer med hjälp av olika kortlekar dra kort för er/oss för dagen, är min tanke.... Om jag inte gjort det beror det på att jag inte kan helt enkelt!!! Jag kommer förmodligen skriva om mina drömmar och tolka dem också!

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke