Godis är gott

0

Sååå nöjd med mig själv!!!! Jag gick till affären och jag hade tänkt köpa choklad, men det blev äpplen ist!!!! Det har blivit en hel del gott här sista tiden…. På helgerna bakar personalen och vi fick fruktsallad med grädde och glass häromdagen. Sen köpte jag vit choklad och det har blivit 2 godispåsar också… Jösses och hoppsan! Nöjd med mig själv hursomhelst! Glad att jag unnar mig godsaker också faktiskt…. Glad att jag kan hejda mig med!!!! Vad vore livet utan godis???! Trist och tråkigt om du frågar mig! Hellre lite rund och få unna sig det än smal och inte få det!!!!

Dela.

Om skribenten

Jag heter Jaana Heiti, är 38 år och sjukpensionär. Jag har en psykiatrisk diagnos, paranoid schizofreni, vilket innebär att jag upplever världen lite annorlunda och har en förmåga att förnimma/uppleva andra verkligheter. Att bli galen är nog bland det värsta som du kan råka ut för.... Men man lär sig leva med det och man kan må väldigt bra trots sin diagnos!!! I dag är jag mest glad att jag fick psykos för det kommer så mycket spännande ur det, så mycket humor och andlighet, intuition som är laserskarp ibland!!!!! Att få psykos är som en kundaliniresning som går fel.... Man är på gränsen till uppvaknande, men man vågar inte riktigt och då låser det sig... Jag har kontakt med andevärlden, än så länge när det passar dem. Jag har god intuition och kommer med hjälp av olika kortlekar dra kort för er/oss för dagen, är min tanke.... Om jag inte gjort det beror det på att jag inte kan helt enkelt!!! Jag kommer förmodligen skriva om mina drömmar och tolka dem också!

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke