Min själ…

0

längtar efter att få uttrycka sig som den vill, fritt!!!! Tjäna mänskligheten, vara ett ljus i mörkret, hjälpa till så mkt jag kan med den kunskap jag har…. I dag tänker jag på misshandlade och kontrollerade kvinnor… Det är ingen som kan förstå makten män kan ha över oss om de inte upplevt det själva… Hur långt en del är beredda att gå för att få makt över oss… Vi får stå på oss!!! Söka stöd och tröst hos varandra….Vi har starkt ljus och vi har blivit prövade för det, vi kommer igenom!!!! <3

En del människor är såna att de vaggar in en i en falsk trygghet och hugger sen. Sån kille har jag att göra med i dag. Jag försöker få honom att välja ljusets och kärlekens väg. Som tur är har han tappat all makt över mig. Jag är för starkt och medveten för att han ska komma åt mig!!! Han försöker dock… Jag har i bakhuvudet vad han gjort mot mig tidigare, så jag ramlar inte i den fällan igen….

Peace

Dela.

Om skribenten

Jag heter Jaana Heiti, är 38 år och sjukpensionär. Jag har en psykiatrisk diagnos, paranoid schizofreni, vilket innebär att jag upplever världen lite annorlunda och har en förmåga att förnimma/uppleva andra verkligheter. Att bli galen är nog bland det värsta som du kan råka ut för.... Men man lär sig leva med det och man kan må väldigt bra trots sin diagnos!!! I dag är jag mest glad att jag fick psykos för det kommer så mycket spännande ur det, så mycket humor och andlighet, intuition som är laserskarp ibland!!!!! Att få psykos är som en kundaliniresning som går fel.... Man är på gränsen till uppvaknande, men man vågar inte riktigt och då låser det sig... Jag har kontakt med andevärlden, än så länge när det passar dem. Jag har god intuition och kommer med hjälp av olika kortlekar dra kort för er/oss för dagen, är min tanke.... Om jag inte gjort det beror det på att jag inte kan helt enkelt!!! Jag kommer förmodligen skriva om mina drömmar och tolka dem också!

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke