Underbar dag att vakna till

1

Drömde om 2 st. rosenkvartskatter som jag hittade på loppis och min bror var gravid och skulle föda med kejsarsnitt! Katterna är mina katter och min bror tar på sig nåt som jag inte orkar bära, tolkar jag det som. Mina katter är rena rama fynden som sprider villkorslös kärlek och min bror är guld värd som bär min smärta!!!! Det är inbillning, inbillad smärta. Jag ska nog inte ha barn…

Vaknade till en underbar känsla i dag… Det var underbart att vakna. Den här dagen har stor potential… även fast det regnar. Jag ska gå och fika och äta en bakelse i dag… Om jag inte mår illa vid tanken…. Jag vill fira min självständighet! Mitt nya liv. Att jag tagit mig igenom år av lidande!!! Fågeln Fenix…. Det vill jag fira!!!!

Era läggningar/kort de senaste dagarna har varit guld värda, ni som bloggar här, som jag… Tack!!!! Det är underbart att ni finns och delar med er!!! Hjälpt mig mkt…. <3 Jag får åka hem från psyket på fredag…. Är så glad för det!!! Jag börjar ett helt nytt liv när jag kommer hem. Kram

Peace

Dela.

Om skribenten

Jag heter Jaana Heiti, är 38 år och sjukpensionär. Jag har en psykiatrisk diagnos, paranoid schizofreni, vilket innebär att jag upplever världen lite annorlunda och har en förmåga att förnimma/uppleva andra verkligheter. Att bli galen är nog bland det värsta som du kan råka ut för.... Men man lär sig leva med det och man kan må väldigt bra trots sin diagnos!!! I dag är jag mest glad att jag fick psykos för det kommer så mycket spännande ur det, så mycket humor och andlighet, intuition som är laserskarp ibland!!!!! Att få psykos är som en kundaliniresning som går fel.... Man är på gränsen till uppvaknande, men man vågar inte riktigt och då låser det sig... Jag har kontakt med andevärlden, än så länge när det passar dem. Jag har god intuition och kommer med hjälp av olika kortlekar dra kort för er/oss för dagen, är min tanke.... Om jag inte gjort det beror det på att jag inte kan helt enkelt!!! Jag kommer förmodligen skriva om mina drömmar och tolka dem också!

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

1 kommentar

Lämna en tanke