Våga tro på dina drömmar

0

Våga drömma framförallt!!!! Du vet redan allt du behöver veta. Du måste bara komma i kontakt med den delen av dig som vet allt! Du har kanske drömmar du inte vågar tro på ens för de är för bra för att va sanna…. Det är inte sant! Det krävs mod då att våga drömma om det. Man är lätt en fånge i sin egen kropp så att säga… Fast för att man vill, men inte vågar…. Det kan ta tid att komma loss, men när du gör det då kan drömmarna blomma. Som du sår får du skörda…. Heter det ju. Du kan få precis vad som helst om du vågar drömma!!! Om du känner som du aldrig får vad du vill…. Jag lider med dig! Jag förstår precis hur det känns!

Jag har äntligen fått mediciner som jag inte lider av att ta och jag känner som nu kan mitt liv börja på allvar!!! Jag är fri i morgon!!!! (Legat på psyk). Det har varit j-ligt skönt den sista tiden. Vilat, legat i min säng och sovit mkt…. Underbart!!! Nu får jag åka hem utvilad!!

Peace

Dela.

Om skribenten

Jag heter Jaana Heiti, är 38 år och sjukpensionär. Jag har en psykiatrisk diagnos, paranoid schizofreni, vilket innebär att jag upplever världen lite annorlunda och har en förmåga att förnimma/uppleva andra verkligheter. Att bli galen är nog bland det värsta som du kan råka ut för.... Men man lär sig leva med det och man kan må väldigt bra trots sin diagnos!!! I dag är jag mest glad att jag fick psykos för det kommer så mycket spännande ur det, så mycket humor och andlighet, intuition som är laserskarp ibland!!!!! Att få psykos är som en kundaliniresning som går fel.... Man är på gränsen till uppvaknande, men man vågar inte riktigt och då låser det sig... Jag har kontakt med andevärlden, än så länge när det passar dem. Jag har god intuition och kommer med hjälp av olika kortlekar dra kort för er/oss för dagen, är min tanke.... Om jag inte gjort det beror det på att jag inte kan helt enkelt!!! Jag kommer förmodligen skriva om mina drömmar och tolka dem också!

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke