ALLA KVINNOR som lever under hot och våld….

0

Skit i asen!!! Jag vet att de kan va attraktiva och snälla också ibland, men när man lägger i hop två och två så är de ju as!!! De värsta är sadister och psykopater…. Missbrukare och narcissister…. Gör allt du kan för att slå dig fri!! Du kan tids nog om du inte kan redan… Var lugn för det!!! Smid dina planer…. Du kan deras svagheter och styrkor… du känner det, jag lovar!!! Och om du bara underminerar dem så kan du kasta omkull dem och deras falska kontroll!! Eller så kan du lämna utan att vilja dem illa och kanske komma överens med dem rentav!!! Jag väljer att förringa dem tills jag dör om de fortsätter med mindgames och sin falska äckliga kontroll!! Jag står över dem och jag tänker aldrig låta dem vinna….. Mina plågoandar…. De kan ruttna i helvetet!!!!

Dela.

Om skribenten

Jag heter Jaana Heiti, är 38 år och sjukpensionär. Jag har en psykiatrisk diagnos, paranoid schizofreni, vilket innebär att jag upplever världen lite annorlunda och har en förmåga att förnimma/uppleva andra verkligheter. Att bli galen är nog bland det värsta som du kan råka ut för.... Men man lär sig leva med det och man kan må väldigt bra trots sin diagnos!!! I dag är jag mest glad att jag fick psykos för det kommer så mycket spännande ur det, så mycket humor och andlighet, intuition som är laserskarp ibland!!!!! Att få psykos är som en kundaliniresning som går fel.... Man är på gränsen till uppvaknande, men man vågar inte riktigt och då låser det sig... Jag har kontakt med andevärlden, än så länge när det passar dem. Jag har god intuition och kommer med hjälp av olika kortlekar dra kort för er/oss för dagen, är min tanke.... Om jag inte gjort det beror det på att jag inte kan helt enkelt!!! Jag kommer förmodligen skriva om mina drömmar och tolka dem också!

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke