2 största idioterna som gått i ett par skor….

0

Tom, Christian… Ojojojojoj vilke jubelöreridejoter!!!! Den ena värre än den andara och Tom vet jag kommer försvinna, inte ens själen kommer leva vidare och Christian får många svåra år till i nästkommande liv…. Som kommer bli många…

Tom drömde om att bli en sten… Jag förstår vad han means liksom, men dröm om nått vackert ist, jubelöridiot!!!!

Kvinnoutnyttjande egergitjuvar. Tom var en tvillingsjäl och Christian var en själsfrände, men nu byter jag själsfamilj!!!! Om man är svensk med vit hudfärg måste man också visa respekt för andra. Det finns svenskar som är jubelidioter faktiskt, värre än en del invandrare jag träffat! Nu får ni ha i åtanke att dett är mina personliga erfarenheter… <3

Tack och hej!

Peace

Dela.

Om skribenten

Jag heter Jaana Heiti, är 38 år och sjukpensionär. Jag har en psykiatrisk diagnos, paranoid schizofreni, vilket innebär att jag upplever världen lite annorlunda och har en förmåga att förnimma/uppleva andra verkligheter. Att bli galen är nog bland det värsta som du kan råka ut för.... Men man lär sig leva med det och man kan må väldigt bra trots sin diagnos!!! I dag är jag mest glad att jag fick psykos för det kommer så mycket spännande ur det, så mycket humor och andlighet, intuition som är laserskarp ibland!!!!! Att få psykos är som en kundaliniresning som går fel.... Man är på gränsen till uppvaknande, men man vågar inte riktigt och då låser det sig... Jag har kontakt med andevärlden, än så länge när det passar dem. Jag har god intuition och kommer med hjälp av olika kortlekar dra kort för er/oss för dagen, är min tanke.... Om jag inte gjort det beror det på att jag inte kan helt enkelt!!! Jag kommer förmodligen skriva om mina drömmar och tolka dem också!

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke