Ge inte upp

0

Din dröm kommer att manifesteras så småningom. Du behöver göra vad du tror på, för det är det som du vinner på i slutändan!!!! Var dig själv! Vad är då det, att vara sig själv…? Du är ärlig mot dig själv, först och främst. Sann mot dig själv och andra, om du vill!!!

Du måste ha en stor portion självinsikt, speciellt om du ska kunna hjälpa andra… Om du tror nånting är rätt, dvs. rätt sätt att bete siig och du inte gör det själv…., ja, du fattar….

Lär känna dig själv, sätt upp mål, men håll inte benfast hårt vid dem, utan var som vinden, flexibel…. Du får inte stånga dig blodig mot en vägg!!! Jag lovar, det är lönlöst…. Går det inte att få som du vill så måste du kapitulera…..

men om du inte gör det är ditt val… Jag har inte lyckats iaf… Men…. jjag mår bra för jag hittade ett sätt att må bra på ändå!!!! All kärlek önskar jag dig!!!

Peace

Dela.

Om skribenten

Jag heter Jaana Heiti, är 38 år och sjukpensionär. Jag har en psykiatrisk diagnos, paranoid schizofreni, vilket innebär att jag upplever världen lite annorlunda och har en förmåga att förnimma/uppleva andra verkligheter. Att bli galen är nog bland det värsta som du kan råka ut för.... Men man lär sig leva med det och man kan må väldigt bra trots sin diagnos!!! I dag är jag mest glad att jag fick psykos för det kommer så mycket spännande ur det, så mycket humor och andlighet, intuition som är laserskarp ibland!!!!! Att få psykos är som en kundaliniresning som går fel.... Man är på gränsen till uppvaknande, men man vågar inte riktigt och då låser det sig... Jag har kontakt med andevärlden, än så länge när det passar dem. Jag har god intuition och kommer med hjälp av olika kortlekar dra kort för er/oss för dagen, är min tanke.... Om jag inte gjort det beror det på att jag inte kan helt enkelt!!! Jag kommer förmodligen skriva om mina drömmar och tolka dem också!

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke