Jag vaknade runt tre…

0

Det är morgon…. Tidig morgon…. Jag sitter i soffan på Karla och personalen ser på tv och jag sitter med datorn…. Och läser horoskop för personalen! Snart ska vi dricka kaffe!!!! För att det är gott och för att vi känner för´t. Nu ska jag skriva rappakalja och tala i tungor så att säga så det inte blir några problem med nåt för nån. Undrar hur Moder Theresa tänker om det…. Hon har faktiskt sagt till mig, redan för länge sen, att jag får säga precis vad jag vill!!!! Sådeså!

Jag är bara Jaana Heiti.

Peace

Dela.

Om skribenten

Jag heter Jaana Heiti, är 38 år och sjukpensionär. Jag har en psykiatrisk diagnos, paranoid schizofreni, vilket innebär att jag upplever världen lite annorlunda och har en förmåga att förnimma/uppleva andra verkligheter. Att bli galen är nog bland det värsta som du kan råka ut för.... Men man lär sig leva med det och man kan må väldigt bra trots sin diagnos!!! I dag är jag mest glad att jag fick psykos för det kommer så mycket spännande ur det, så mycket humor och andlighet, intuition som är laserskarp ibland!!!!! Att få psykos är som en kundaliniresning som går fel.... Man är på gränsen till uppvaknande, men man vågar inte riktigt och då låser det sig... Jag har kontakt med andevärlden, än så länge när det passar dem. Jag har god intuition och kommer med hjälp av olika kortlekar dra kort för er/oss för dagen, är min tanke.... Om jag inte gjort det beror det på att jag inte kan helt enkelt!!! Jag kommer förmodligen skriva om mina drömmar och tolka dem också!

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke