Nya skor, medicinmage och Prästinnan….

0

Beställt nya skor från HM…. 2 par kilklackskor och ett av dem var beige det andra orange! Under tiden jag varit inlagd har jag kunnat handla mycket då jag slipper köpa mat. (Det kostar 80 kr/dygn att vara här, men det får jag en räkning på sen)…. Jag har köpt kläder på Lidl och handlat inredning på Ica Ekershallen!!! Bla en gravidklänning, haha, för min stora medicinmage!! Gått upp ett par kilo och det tar jag tag i sen! Jag är glad om jag går ner 5 kg. (Väger 87 kg nu)…

Jag tycker det är vackert att ha former! Det ser sunt ut!!! Då jag mår så dåligt av att vara för smal när jag tar mediciner, mår jag bäst när jag är lite rund… Det gör inte så mkt att jag gått upp för det tar jag när jag kommer hem sen, de där 5 kilona!

Mitt inre sääger mig prästinna är dagens visdomsord. Dvs intuition har du, fullt utvecklad. Du ser klart och kan ge andra råd med ditt kunnande!

Jag vill ge er rådet att så länge ni har mat, alla räkningar betalda, så kan ni köpa vad ni känner för sen!!! Jag gillar kläder och jag prioriterar det framför att gå på krogen! Samt nån kladdkaka med kaffe på café nån gång ibland… Lev livet! Ha ingen skuld över att du gillar att köpa kläder eller inredning tex. Det ger livskvalitet!!!

Peace & solljus till er!

Dela.

Om skribenten

Jag heter Jaana Heiti, är 38 år och sjukpensionär. Jag har en psykiatrisk diagnos, paranoid schizofreni, vilket innebär att jag upplever världen lite annorlunda och har en förmåga att förnimma/uppleva andra verkligheter. Att bli galen är nog bland det värsta som du kan råka ut för.... Men man lär sig leva med det och man kan må väldigt bra trots sin diagnos!!! I dag är jag mest glad att jag fick psykos för det kommer så mycket spännande ur det, så mycket humor och andlighet, intuition som är laserskarp ibland!!!!! Att få psykos är som en kundaliniresning som går fel.... Man är på gränsen till uppvaknande, men man vågar inte riktigt och då låser det sig... Jag har kontakt med andevärlden, än så länge när det passar dem. Jag har god intuition och kommer med hjälp av olika kortlekar dra kort för er/oss för dagen, är min tanke.... Om jag inte gjort det beror det på att jag inte kan helt enkelt!!! Jag kommer förmodligen skriva om mina drömmar och tolka dem också!

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke