Lite om mig plus ett kanaliserat budskap <3

2

Jag känner att jag måste ta en dag i taget nu… Inte rusa med tankarna in i framtiden, utan låta saker få ta sin tid och att framförallt bara vara i det som är! Jag fann nuet till slut…. Som jag längtat, oroat mig och mått dåligt i några dar…. och bara önskat att jag kunde acceptera nuet. Nu är jag mitt i det!!! 🙂 Jag känner att känslan av tillfredsställelse infunnit sig igen och jag mår bra! Ååååh, livet är underbart igen!!!! Vilken glädje och lycka!!!

Jag är kvar på sjukhuset och min pappa kommer med en ny kortlek från änglarna som jag beställt nån dag här snart så jag kan börja dra kort åt er igen!!! Har verkligen saknat det!!! Jag beställde även ett halsband med medicinsköld från indianer, men jag minns inte vilka… Ljuva stund, ljuva ro…. Ljuva liv!

Det finns en person som jag är romantiskt intresserad av här…. hihi Ja, det är verkligen spännande!!! Jag känner bara att jag måste se vad det kan leda till!!! Alla tecken pekar på att jag ska go for it!!! Han är intresserad och jag är intresserad, så vi får väl se vart det leder!!!

I stället för att dra kort ska jag kanalisera ett budskap från en ängel som är omkring mig: Lyssna inte på andras åsikter om vad du ska göra, kör ditt eget race. Du vet vad du vill ha och låt inte någon annans åsikt stoppa dig från att följa din dröm/drömmar!!! Kära du…. vi vill att du ska få det du innerst inne önskar och drömmer om… Det kan tyckas omöjligt, men det är bara för att du är ovan vid att tro och tänka att ska fixa detta… Många gånger ger du upp pga andras åsikter, men de är ju inte dina snälla vän…. Chase your Dreams, they will come true!!!!

Känner att det är riktat till mig själv också! Jag drömmer om att starta eget, en liten oas i tillvaron för mina medmänniskor som behöver det…. <3 Vad skönt det var att dela med mig till er i dag!!!! Jag älskar er spontant just nu, Agape!

Dela.

Om skribenten

Jag heter Jaana Heiti, är 38 år och sjukpensionär. Jag har en psykiatrisk diagnos, paranoid schizofreni, vilket innebär att jag upplever världen lite annorlunda och har en förmåga att förnimma/uppleva andra verkligheter. Att bli galen är nog bland det värsta som du kan råka ut för.... Men man lär sig leva med det och man kan må väldigt bra trots sin diagnos!!! I dag är jag mest glad att jag fick psykos för det kommer så mycket spännande ur det, så mycket humor och andlighet, intuition som är laserskarp ibland!!!!! Att få psykos är som en kundaliniresning som går fel.... Man är på gränsen till uppvaknande, men man vågar inte riktigt och då låser det sig... Jag har kontakt med andevärlden, än så länge när det passar dem. Jag har god intuition och kommer med hjälp av olika kortlekar dra kort för er/oss för dagen, är min tanke.... Om jag inte gjort det beror det på att jag inte kan helt enkelt!!! Jag kommer förmodligen skriva om mina drömmar och tolka dem också!

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

Lämna en tanke