Min sexighet och Dana. Det var det han såg….

0

Jag trivs med mig själv i dag, min kropp är perfekt!!! Rundningen över magen och rumpans form passar precis ihop, helt jävla perfekt!!!! Jag är inget hål män får tömma sig i längre…. Jag vill ha mer ut av sexlivet än så, och framförallt kvinnosynen hos män gravt skev, många män…. Jag vill ha respekt för mina gränser och nej är nej…

En man, Dana, han försökte lära mig säga vad jag tycker och tänker, hjälpa mig helt enkelt…. Han är här nu… Han håller inte riktigt med helt och fullt, utan han vill fortfarande ha rätt. Han var narkoman och aktiv sådan när han levde och vi var ett.

Så… Vart jag vill komma är att vissa män har som livsuppgift att tukta kvinnor. Det har tom Byron Katie sagt…. Och när man är i himmelen är man ofta likadan som man var på jorden… Jag tvivlade lite på det jag skrev en sekund, om det verkligen var sant och det var det! Bevisligen!!!

Och han insåg inte sin egen problematik, noll självinsikt!!! Mästermanipulatör som jag genomskådade direkt. Kanske inte just det, men ag kände att där fanns fara. Jag tänkte tom. det där ska jag inte ge mig in i…. Av gammal vana trogen… sas. Men gissa vad, jag trillade i hans klor!!!! Det mina kära vänner… det var en redig soppa att reda ut!!!! Aldrig mer!! Eller…? Nej, aldrig mer den typen av män som inte klarar av mig och går och dör…. Som mår så pass dåligt att de inte orkar med sanningen!!!

Jag tror att Dan får leva ett eller flera liv till… Han vill nog bara ha ett livt till, amen då vet du vad som väntar!!!! Du får göra om allting och göra rätt igen!! Kvinnor kan!!

Dela.

Om skribenten

Jag heter Jaana Heiti, är 38 år och sjukpensionär. Jag har en psykiatrisk diagnos, paranoid schizofreni, vilket innebär att jag upplever världen lite annorlunda och har en förmåga att förnimma/uppleva andra verkligheter. Att bli galen är nog bland det värsta som du kan råka ut för.... Men man lär sig leva med det och man kan må väldigt bra trots sin diagnos!!! I dag är jag mest glad att jag fick psykos för det kommer så mycket spännande ur det, så mycket humor och andlighet, intuition som är laserskarp ibland!!!!! Att få psykos är som en kundaliniresning som går fel.... Man är på gränsen till uppvaknande, men man vågar inte riktigt och då låser det sig... Jag har kontakt med andevärlden, än så länge när det passar dem. Jag har god intuition och kommer med hjälp av olika kortlekar dra kort för er/oss för dagen, är min tanke.... Om jag inte gjort det beror det på att jag inte kan helt enkelt!!! Jag kommer förmodligen skriva om mina drömmar och tolka dem också!

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke