Hur är det egentligen med gammal kärlek…?

0

Jag är inte helt klar med mitt ex, eller så är jag det…. Det var 18 år sen nu. Han var inte snäll… Jag smsade honom i dag och skrev att nu är det sista chansen för oss…. Hör jag ingenting före kl. 19.00 är det färdigt! Han brukar alltid nästla sig in i mitt huvud när jag slutat bry mig om honom, eller när det går bra för mig, för då förlorar han sin makt och kontroll över mig, ändå tvivlar jag inte på att kärleken var for real… Nu är jag snart redo att bryta med honom totalt, en gång för alla…. Men eftersom humlan kom och surrade nära mig så betyder ju det att allt är möjligt och man ska släppa begränsningarna. Sista chansen nu!!! Jag tror inte han ringer…. men vem vet???? Jag kan iaf. efter kl. 19 med all säkerhet veta!

Aaaah, jag håller på att bli galen!!! Jag visste att jag inte skulle höra av mig till honom!!!! Jag känner inget för honom nu som väl är det iaf!!!! Han psykar. Jag öppnar mig och han tar chansen att psyka… Må det vare siste gånga som jag tar kontakt med det där *bleep*….

Peace

Dela.

Om skribenten

Jag heter Jaana Heiti, är 38 år och sjukpensionär. Jag har en psykiatrisk diagnos, paranoid schizofreni, vilket innebär att jag upplever världen lite annorlunda och har en förmåga att förnimma/uppleva andra verkligheter. Att bli galen är nog bland det värsta som du kan råka ut för.... Men man lär sig leva med det och man kan må väldigt bra trots sin diagnos!!! I dag är jag mest glad att jag fick psykos för det kommer så mycket spännande ur det, så mycket humor och andlighet, intuition som är laserskarp ibland!!!!! Att få psykos är som en kundaliniresning som går fel.... Man är på gränsen till uppvaknande, men man vågar inte riktigt och då låser det sig... Jag har kontakt med andevärlden, än så länge när det passar dem. Jag har god intuition och kommer med hjälp av olika kortlekar dra kort för er/oss för dagen, är min tanke.... Om jag inte gjort det beror det på att jag inte kan helt enkelt!!! Jag kommer förmodligen skriva om mina drömmar och tolka dem också!

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke