Att hitta lugn…

2

Att finna ro är att acceptera först det som faktiskt är. Dvs sluta fly ifrån nuet. Saker är som de är, man får försöka landa i det först innan man kan slappna av. Avslappningen kommer automatiskt när man sas. gillat läget!!! Man får lov att känna känslan man vill ha bort innan lugnet infinner sig. När man väl accepterar den jobbiga eller negativa känslan och verkligen ser på den/upplever den, är närvarande i den löses den upp av sig självt. Hur lång tid det tar varierar, men när man väl upplever känslan är den inte så farlig!!! Så var inte rädd för känslor….

Peace

Dela.

Om skribenten

Jag heter Jaana Heiti, är 38 år och sjukpensionär. Jag har en psykiatrisk diagnos, paranoid schizofreni, vilket innebär att jag upplever världen lite annorlunda och har en förmåga att förnimma/uppleva andra verkligheter. Att bli galen är nog bland det värsta som du kan råka ut för.... Men man lär sig leva med det och man kan må väldigt bra trots sin diagnos!!! I dag är jag mest glad att jag fick psykos för det kommer så mycket spännande ur det, så mycket humor och andlighet, intuition som är laserskarp ibland!!!!! Att få psykos är som en kundaliniresning som går fel.... Man är på gränsen till uppvaknande, men man vågar inte riktigt och då låser det sig... Jag har kontakt med andevärlden, än så länge när det passar dem. Jag har god intuition och kommer med hjälp av olika kortlekar dra kort för er/oss för dagen, är min tanke.... Om jag inte gjort det beror det på att jag inte kan helt enkelt!!! Jag kommer förmodligen skriva om mina drömmar och tolka dem också!

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

Lämna en tanke