Bonuskort!!!

0

Athena Inner wisdom

”You know what to do. Trust your inner wisdom, and take appropriate action without delay”.

Jag känner tex. att jag har fått healing som jag ej bett om. Den säger mig att inte dricka kaffe. Jag blir lite förvirrad för jag känner ju att det inte är jag!!! Det är inte jag, alltså, som känner att jag vill sluta med det. Därför fortsätter jag dricka kaffe och tackar nej till sådan healing! En del människor helar inte i andras syfte och utifrån andras livsväg, utan mer egoistiskt, även om de menar väl… Det tycker inte jag är ok…. Laster ska man få ha, ingen är helt perfekt…. Jag snusar och dricker kaffe, kan ta två-tre öl nån gång per år och nåt glas vin, gillar även kladdkaka med grädde tex…. Jag har min balans i det… Om jag vill sluta med något ber jag om hjälp själv. Jag har levt så i över 12 år…

Dela.

Om skribenten

Jag heter Jaana Heiti, är 38 år och sjukpensionär. Jag har en psykiatrisk diagnos, paranoid schizofreni, vilket innebär att jag upplever världen lite annorlunda och har en förmåga att förnimma/uppleva andra verkligheter. Att bli galen är nog bland det värsta som du kan råka ut för.... Men man lär sig leva med det och man kan må väldigt bra trots sin diagnos!!! I dag är jag mest glad att jag fick psykos för det kommer så mycket spännande ur det, så mycket humor och andlighet, intuition som är laserskarp ibland!!!!! Att få psykos är som en kundaliniresning som går fel.... Man är på gränsen till uppvaknande, men man vågar inte riktigt och då låser det sig... Jag har kontakt med andevärlden, än så länge när det passar dem. Jag har god intuition och kommer med hjälp av olika kortlekar dra kort för er/oss för dagen, är min tanke.... Om jag inte gjort det beror det på att jag inte kan helt enkelt!!! Jag kommer förmodligen skriva om mina drömmar och tolka dem också!

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke