Kort för v. 20

0

ÄÄ Rafael
”Jag hjälper dig att hela kroppsliga besvär hos dig själv och andra. Du är en healer, som jag”.

Desirée
”Nej, omständigheterna är inte gynnsamma just nu. Vänta, eller se dig om efter andra alternativ och be änglarna hjälpa, vägleda och trösta dig”.

Yvonne
”Du har ett speciellt band till djur. Änglar vakar över dina husdjur på jorden och i himlen”.

Isaiah
”Det är en bra tid för att skapa nya idéer och situationer i ditt liv. Jag vakar över dig, vägleder dig och skyddar dig under dessa förändringar”.

Peace

Dela.

Om skribenten

Jag heter Jaana Heiti, är 38 år och sjukpensionär. Jag har en psykiatrisk diagnos, paranoid schizofreni, vilket innebär att jag upplever världen lite annorlunda och har en förmåga att förnimma/uppleva andra verkligheter. Att bli galen är nog bland det värsta som du kan råka ut för.... Men man lär sig leva med det och man kan må väldigt bra trots sin diagnos!!! I dag är jag mest glad att jag fick psykos för det kommer så mycket spännande ur det, så mycket humor och andlighet, intuition som är laserskarp ibland!!!!! Att få psykos är som en kundaliniresning som går fel.... Man är på gränsen till uppvaknande, men man vågar inte riktigt och då låser det sig... Jag har kontakt med andevärlden, än så länge när det passar dem. Jag har god intuition och kommer med hjälp av olika kortlekar dra kort för er/oss för dagen, är min tanke.... Om jag inte gjort det beror det på att jag inte kan helt enkelt!!! Jag kommer förmodligen skriva om mina drömmar och tolka dem också!

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke