Kärleken, den kärleken….

0

Drog kort åt mig själv och bla. äkta kärlek dök upp…. ihop med Lyssna på din intuition och Ge inte upp! Jag har alltså kontakt telepatiskt med min stora kärlek… Ja, det verkar inte bättre och han förstår mig nu, säger han och han frågar sig hur han kunde behandla mig så som han gjort! Jag var på väg in i en ny relation, men då dök exet upp igen….

Äkta kärlek, Lyssna på din intuition, Ge inte upp!…. Plus Oceana som säger: ”Gå till handling, du är i kontakt med din sanning i den här situationen, och du behöver lita på din magkänsla och kärleksfullt stå på dig”… Dvs. Jag älskar ju mitt ex högst och jag har kämpat som fan för att få honom tillbaka, men jag gav upp…

Kärleken mellan oss väger tyngre än den nya mannen som jag så smått börjat inleda en relation med…. men jag smsade exet och han svarar inte, MEN han svarar telepatiskt… Min stora dröm och högsta önskan om jag ska va helt öppen , sann och ärlig är ju att exet ska förstå och höra av sig!!!! Nu finns det hopp om det igen och korten svarade med äkta kärlek och det kortet dyker inte upp hur lätt som helst….

Jag väntar så länge det går, en gång till då…. <3 <3 <3 <3

Dela.

Om skribenten

Jag heter Jaana Heiti, är 38 år och sjukpensionär. Jag har en psykiatrisk diagnos, paranoid schizofreni, vilket innebär att jag upplever världen lite annorlunda och har en förmåga att förnimma/uppleva andra verkligheter. Att bli galen är nog bland det värsta som du kan råka ut för.... Men man lär sig leva med det och man kan må väldigt bra trots sin diagnos!!! I dag är jag mest glad att jag fick psykos för det kommer så mycket spännande ur det, så mycket humor och andlighet, intuition som är laserskarp ibland!!!!! Att få psykos är som en kundaliniresning som går fel.... Man är på gränsen till uppvaknande, men man vågar inte riktigt och då låser det sig... Jag har kontakt med andevärlden, än så länge när det passar dem. Jag har god intuition och kommer med hjälp av olika kortlekar dra kort för er/oss för dagen, är min tanke.... Om jag inte gjort det beror det på att jag inte kan helt enkelt!!! Jag kommer förmodligen skriva om mina drömmar och tolka dem också!

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke