Angående laster….

2

Det är OK…. Du måste inte vara superhälsan själv!!! Det är ok…. Du kanske dricker kaffe, tar nåt glas vin då och då, röker eller shoppar tex…. Gör då så!!! En dag kanske du känner för att förändra dig, men just nu är det som det är! Låt det få vara så utan att du ger dig själv skuldkänslor eller dåligt samvete…

Peace

Dela.

Om skribenten

Jag heter Jaana Heiti, är 38 år och sjukpensionär. Jag har en psykiatrisk diagnos, paranoid schizofreni, vilket innebär att jag upplever världen lite annorlunda och har en förmåga att förnimma/uppleva andra verkligheter. Att bli galen är nog bland det värsta som du kan råka ut för.... Men man lär sig leva med det och man kan må väldigt bra trots sin diagnos!!! I dag är jag mest glad att jag fick psykos för det kommer så mycket spännande ur det, så mycket humor och andlighet, intuition som är laserskarp ibland!!!!! Att få psykos är som en kundaliniresning som går fel.... Man är på gränsen till uppvaknande, men man vågar inte riktigt och då låser det sig... Jag har kontakt med andevärlden, än så länge när det passar dem. Jag har god intuition och kommer med hjälp av olika kortlekar dra kort för er/oss för dagen, är min tanke.... Om jag inte gjort det beror det på att jag inte kan helt enkelt!!! Jag kommer förmodligen skriva om mina drömmar och tolka dem också!

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Precis så! Det är så lätt att skuldbelägga sig själv för att man inte späker sig själv enligt de senaste hälsotrenderna… Det har jag slutat med, jag lyssnar istället på mig själv – och det har visat sig att jag faktiskt är ganska sund av mig själv MEN jag tillåter mig det min kropp vill ha. På kuppen har jag fått en liten mysig putmage som jag tycker är jättefin! :-d
    Alltid kärlek <3

Lämna en tanke