Vegoburgare och celluliter

2

Jag känner verkligen att jag vill skriva, men vet inte vart jag ska börja…. Vet inte vad jag ska skriva om och oroar mig för att det inte blir sammanhängande…. I dag, tar vi, var jag inne i stan (Örebro) 2 gånger… Köpte 2 plagg, var på donken och käkade vegetarisk burgare och fick sammanlagt ca 50 minuters promenad! Försöker gå ner minst 3 kg…. Har nyss ätit middag och dricker kaffe…. Tagit på mig psykiatrins grå dress inför natten…. Har inget som helst flyt i det jag skriver. Vad jag egentligen vill skriva om är….

Mitt ex…. men något hindrar mig…. Det är så att när jag delat med mig av det jag tror och vill ska ske så har det gått åt pipan!!! Nu har jag ju skrivit om honom i tidigare inlägg, men inte allt som skett sedan dess…. Och det är väl inget nytt som har skett egentligen heller…. Och det är väl inget som ska gå åt pipan! Jag väljer att inte gå närmare in på det.

Mina katter var glada när jag kom hem på permis i måndags!!!! Det var sååå skönt att få klappa dem, rå om dem och lyfta dem!!!! Jag känner mig tjock! Jag är ju tjock alltså, men nu ser jag allt i så klart ljus, icke smickrande ljus…. Förut kunde jag liksom blunda för det och känna mig snygg och vacker och så ändå…. Men nu ser jag varenda liten cellulit på min bleka hud och kan inte se skönheten i det utan kallt konstaterar jag att jag inte är vacker alls när den nakna sanningen visar sitt fula tryne! Kanske lite ändå…. I vissa vinklar och visst ljus…. Nån kan faktiskt tycka jag är vacker, tänker jag för att trösta mig själv… Skit samma!!! Jag duger!

Dela.

Om skribenten

Jag heter Jaana Heiti, är 38 år och sjukpensionär. Jag har en psykiatrisk diagnos, paranoid schizofreni, vilket innebär att jag upplever världen lite annorlunda och har en förmåga att förnimma/uppleva andra verkligheter. Att bli galen är nog bland det värsta som du kan råka ut för.... Men man lär sig leva med det och man kan må väldigt bra trots sin diagnos!!! I dag är jag mest glad att jag fick psykos för det kommer så mycket spännande ur det, så mycket humor och andlighet, intuition som är laserskarp ibland!!!!! Att få psykos är som en kundaliniresning som går fel.... Man är på gränsen till uppvaknande, men man vågar inte riktigt och då låser det sig... Jag har kontakt med andevärlden, än så länge när det passar dem. Jag har god intuition och kommer med hjälp av olika kortlekar dra kort för er/oss för dagen, är min tanke.... Om jag inte gjort det beror det på att jag inte kan helt enkelt!!! Jag kommer förmodligen skriva om mina drömmar och tolka dem också!

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. ❤️ Jaana !!!!!!! helt rätt faktiskt man kan inte falla alla i smaken dina katter tycker ialla fall att du är världens finaste och många andra till🌹🤗

    • omandlighetochdetundermedvetna on

      Tack!!! Vad gullig du är!!!! Ja, faktiskt så tycker katterna alltid om mig oavsett vikt! Vad det värmde ska du veta!!! <3 <3 <3

Lämna en tanke