Att våga tro på sig själv….

0

Det finns tillfällen då man måste fatta egna beslut, när ingen kan tala om för en att såhär är det! Man måste stå på sina egna ben och våga inse att man redan vet det man behöver veta, själv…. Jag tvivlade på min egen förmåga häromdan och velade fram och tillbaka i tankarna…. ”Ska jag ta den här eller den där vägen”…. Jag kontaktade tom ett medium och han gillade bara mitt inlägg, men svarade inte. Då förstod jag att jag har svaren själv…. Eftersom jag nyligen kontaktade ett medium vars råd jag inte hade nån hjälp av för att jag redan förstått det hon förmedlade själv!!! Dvs. jag behöver inte uppsöka medium något mer…. Och jag inser att det ända jag behöver göra är att vänta, eller snarare leva mitt liv!!! Jag är min egen mästare!!!!

Dela.

Om skribenten

Jag heter Jaana Heiti, är 38 år och sjukpensionär. Jag har en psykiatrisk diagnos, paranoid schizofreni, vilket innebär att jag upplever världen lite annorlunda och har en förmåga att förnimma/uppleva andra verkligheter. Att bli galen är nog bland det värsta som du kan råka ut för.... Men man lär sig leva med det och man kan må väldigt bra trots sin diagnos!!! I dag är jag mest glad att jag fick psykos för det kommer så mycket spännande ur det, så mycket humor och andlighet, intuition som är laserskarp ibland!!!!! Att få psykos är som en kundaliniresning som går fel.... Man är på gränsen till uppvaknande, men man vågar inte riktigt och då låser det sig... Jag har kontakt med andevärlden, än så länge när det passar dem. Jag har god intuition och kommer med hjälp av olika kortlekar dra kort för er/oss för dagen, är min tanke.... Om jag inte gjort det beror det på att jag inte kan helt enkelt!!! Jag kommer förmodligen skriva om mina drömmar och tolka dem också!

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke