Helgens kort 25-27/5

0

Meditation ger svar. Antingen får du en paus från allt runtomkring bara, och får förnyad energi att slappna av i vardagslivet, eller så får du faktiskt svar från änglar/gud/andevärlden…. Det beror på vilka andliga förmågor just du har!

Inner Goddess. Ta hand om dig själv och väck din inre gudinna genom tex dans, feminina/häftiga/snygga kläder, sminka dig fint och uppskatta din gudomlighet….

Akasha ”Du är en andlig lärare. Du har förmågan att råda andra och hjälpa dem att finna sin andliga gåva och gudomliga livsuppgift”.

Mystique ”Fortsätt framåt, och nöj dig inte med ett nej. Förvänta dig att hitta mirakulösa lösningar”.

Dela.

Om skribenten

Jag heter Jaana Heiti, är 38 år och sjukpensionär. Jag har en psykiatrisk diagnos, paranoid schizofreni, vilket innebär att jag upplever världen lite annorlunda och har en förmåga att förnimma/uppleva andra verkligheter. Att bli galen är nog bland det värsta som du kan råka ut för.... Men man lär sig leva med det och man kan må väldigt bra trots sin diagnos!!! I dag är jag mest glad att jag fick psykos för det kommer så mycket spännande ur det, så mycket humor och andlighet, intuition som är laserskarp ibland!!!!! Att få psykos är som en kundaliniresning som går fel.... Man är på gränsen till uppvaknande, men man vågar inte riktigt och då låser det sig... Jag har kontakt med andevärlden, än så länge när det passar dem. Jag har god intuition och kommer med hjälp av olika kortlekar dra kort för er/oss för dagen, är min tanke.... Om jag inte gjort det beror det på att jag inte kan helt enkelt!!! Jag kommer förmodligen skriva om mina drömmar och tolka dem också!

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke