God morgon ett bonuskort till er inför midsommar!

4

Jag ska dra ett extra kort för er snart, men först vill jag ventilera mina tankar. Jag har börjat äta regelbundet och mer hälsosamt igen. Senaste sjukhusvistelsen gav ca 5 kg extra på vågen… Jag startar långsamt med motionen, ca 30 min. 1 gång/vecka. (Promenad) Jag kom ur mina rutiner (mat) på sjukhuset och efter, speciellt, då jag när jag kom hem inte orkade/hade lust att laga mat. Jag har kommit in i rutinerna igen! Det känns fantastiskt!!! Jag mår mkt bättre av rutiner och av att skippa snabba kalorier… Efter 3 dagar i mina vanliga rutiner mår jag som en prinsessa!

Min sjukdom hålls i schack av mkt mediciner… Jag har inga symptom och börjar reflektera över vad jag sagt och gjort i skoven. Vad är det som händer??? Det är svårt att förstå.

Nu till ert kort:

Sorceress, Du är en magisk person och du kan manifestera vad du än önskar med dina klara avsikter. Du har förmågan att dra till dig vad du vill, tricket är att behärska lagen om attraktion.

Dela.

Om skribenten

Jag heter Jaana Heiti, är 38 år och sjukpensionär. Jag har en psykiatrisk diagnos, paranoid schizofreni, vilket innebär att jag upplever världen lite annorlunda och har en förmåga att förnimma/uppleva andra verkligheter. Att bli galen är nog bland det värsta som du kan råka ut för.... Men man lär sig leva med det och man kan må väldigt bra trots sin diagnos!!! I dag är jag mest glad att jag fick psykos för det kommer så mycket spännande ur det, så mycket humor och andlighet, intuition som är laserskarp ibland!!!!! Att få psykos är som en kundaliniresning som går fel.... Man är på gränsen till uppvaknande, men man vågar inte riktigt och då låser det sig... Jag har kontakt med andevärlden, än så länge när det passar dem. Jag har god intuition och kommer med hjälp av olika kortlekar dra kort för er/oss för dagen, är min tanke.... Om jag inte gjort det beror det på att jag inte kan helt enkelt!!! Jag kommer förmodligen skriva om mina drömmar och tolka dem också!

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

  1. Glad midsommar, fina du!
    Så skönt att du kommit in i dina rutiner igen och liksom landat, det gör mig glad! Alltid kärlek <3

Lämna en tanke