Trygghet är nyckelordet för nästa vecka 25/6-2/7

2

Jag drog tre kort som handlar om att du är trygg, så det är nåt du ska veta att du är. ÄÄ Mikael är med dig och ger dig mod och skydd, väldigt starkt skydd!

JA! Drog jag också som är svaret på din fråga om du undrar över något.

Dragonfly (Trollslända) Du är i en intensiv process in i något nytt. Den här förändringen är omedelbar och sker utan att man hinner stanna upp och reflektera, abrupt… Du liksom kastas in i det. Du är förberedd, fastän det kan kännas som du inte är det. Allt du har lärt dig och har med dig är gott nog för att genomgå denna förändring. Det bästa du kan göra är att följa med flödet, inte kämpa emot alltså.

Ha en trevlig vecka nu, kära vänner!!!

Peace <3

Dela.

Om skribenten

Jag heter Jaana Heiti, är 38 år och sjukpensionär. Jag har en psykiatrisk diagnos, paranoid schizofreni, vilket innebär att jag upplever världen lite annorlunda och har en förmåga att förnimma/uppleva andra verkligheter. Att bli galen är nog bland det värsta som du kan råka ut för.... Men man lär sig leva med det och man kan må väldigt bra trots sin diagnos!!! I dag är jag mest glad att jag fick psykos för det kommer så mycket spännande ur det, så mycket humor och andlighet, intuition som är laserskarp ibland!!!!! Att få psykos är som en kundaliniresning som går fel.... Man är på gränsen till uppvaknande, men man vågar inte riktigt och då låser det sig... Jag har kontakt med andevärlden, än så länge när det passar dem. Jag har god intuition och kommer med hjälp av olika kortlekar dra kort för er/oss för dagen, är min tanke.... Om jag inte gjort det beror det på att jag inte kan helt enkelt!!! Jag kommer förmodligen skriva om mina drömmar och tolka dem också!

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

Lämna en tanke