0

Sedan jag kom hem från sjukhuset har jag haft ganska tråkigt. Jag har så mkt mediciner så jag har tankestopp. Jag kan samtala med människor relativt bra en liten stund, men sen drar jag mig undan då orden inte kommer till mig. Mina mediciner begränsar mängden adrenalin och serotonin. Antiknark kan man väl kalla det. Det är inte lätt, men man vänjer sig. Jag ska dra ett kort ur överflödsleken och gudinneleken åt oss…

Det blev ”Du har Styrkan” och ”Don´t back down”. Personligen tolkar jag det som jag ska börja röra på mig och inte ge upp! Härligt!!! Det var tom en liten ängel som lyfte vikter på bilden! Ok. Jag tar en dag nu och äter pizza, men sen blir det andra bullar!!!! Don´t back down säger: Stand up for yourself an what you believe is right.

Jag ska nå 80 kg innan nyår. 80 kg är min trivselvikt när jag tar mediciner. Det har blivit mkt gott under sommaren. Jag måste lära mig äta 1600 kcal igen /dag. Det blir så bra så! Jag ska låta mig inspireras här på nätet med nyttiga recept!! Wish me luck!!!

Peace

Dela.

Om skribenten

Jag heter Jaana Heiti, är 38 år och sjukpensionär. Jag har en psykiatrisk diagnos, paranoid schizofreni, vilket innebär att jag upplever världen lite annorlunda och har en förmåga att förnimma/uppleva andra verkligheter. Att bli galen är nog bland det värsta som du kan råka ut för.... Men man lär sig leva med det och man kan må väldigt bra trots sin diagnos!!! I dag är jag mest glad att jag fick psykos för det kommer så mycket spännande ur det, så mycket humor och andlighet, intuition som är laserskarp ibland!!!!! Att få psykos är som en kundaliniresning som går fel.... Man är på gränsen till uppvaknande, men man vågar inte riktigt och då låser det sig... Jag har kontakt med andevärlden, än så länge när det passar dem. Jag har god intuition och kommer med hjälp av olika kortlekar dra kort för er/oss för dagen, är min tanke.... Om jag inte gjort det beror det på att jag inte kan helt enkelt!!! Jag kommer förmodligen skriva om mina drömmar och tolka dem också!

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke