Kort inför kommande vecka 23/7-30/7

0

Kort inför kommande vecka är:

Fyra i eld (Änglatarot). Belåtenhet, frid och överflöd. Ett lyckat hemliv. Framgångsrikt avslut av ett projekt.

Du är redo (Änglasvar) Det är svaret om du undrar över något

Ta tag i dina rädslor (Överflödsleken) Du har en stadig grund just nu, du kan börja se över rädslor som hindrar dig blockerar dig från att vara den du vill vara.

Vårda (Ärkeänglarnas orakelkort) När du vårdar någon annan vårdar du även dig själv. Vårda dig själv kan det också vara.

Purification (Goddess Guidance Oracle cards) Det är dags att göra en detox. Det kan även handla om att släppa relationer som är skadliga för dig.

Dela.

Om skribenten

Jag heter Jaana Heiti, är 38 år och sjukpensionär. Jag har en psykiatrisk diagnos, paranoid schizofreni, vilket innebär att jag upplever världen lite annorlunda och har en förmåga att förnimma/uppleva andra verkligheter. Att bli galen är nog bland det värsta som du kan råka ut för.... Men man lär sig leva med det och man kan må väldigt bra trots sin diagnos!!! I dag är jag mest glad att jag fick psykos för det kommer så mycket spännande ur det, så mycket humor och andlighet, intuition som är laserskarp ibland!!!!! Att få psykos är som en kundaliniresning som går fel.... Man är på gränsen till uppvaknande, men man vågar inte riktigt och då låser det sig... Jag har kontakt med andevärlden, än så länge när det passar dem. Jag har god intuition och kommer med hjälp av olika kortlekar dra kort för er/oss för dagen, är min tanke.... Om jag inte gjort det beror det på att jag inte kan helt enkelt!!! Jag kommer förmodligen skriva om mina drömmar och tolka dem också!

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke