Lite om mig plus kort inför helgen!

4

Jag känner mig så normal. Sjukdomen är långt borta! Oftast finns sjukdomen med på ett eller annat sätt trots mediciner, eller så har jag iaf biverkningar, men det har jag inte nu. Vem är jag utan sjukdomen är en tanke som brukar dyka upp nu… Det känns väldigt konstigt. Konstigt att vara normal, men skönt. Skönt att jag inte har biverkningar som förpestar tillvaron! Jag har inte bråttom med något just nu. Allt får vara som det är. Jag är hel. Bråkar inte med det som är. Bråkar inte med någon. Jag är inte kärringen mot strömmen. Jag ÄR.

Jag unnar mig sötsaker och god mat. Gått upp i vikt, men det är ganska ok ändå. Hetsar inte längre för att va smal. Livet blir inte ett dugg bättre om jag är smal. Livet flyter på just nu. Att stanna upp och njuta av det är nästan ett måste. Jag har sällan haft det lugnt och bra i livet… och nu har jag det. Om övervikt är priset jag får betala för det, må så vara!

Jag ska dra ett kort inför helgen nu…

Ledarskap. Det är dags för dig att inta ledarposition och ledarkraft och kärleksfullt leda andra. Dela med dig av nån hjärtesak, ge råd och tröst. Du kan mer än du tror.

Dela.

Om skribenten

Jag heter Jaana Heiti, är 38 år och sjukpensionär. Jag har en psykiatrisk diagnos, paranoid schizofreni, vilket innebär att jag upplever världen lite annorlunda och har en förmåga att förnimma/uppleva andra verkligheter. Att bli galen är nog bland det värsta som du kan råka ut för.... Men man lär sig leva med det och man kan må väldigt bra trots sin diagnos!!! I dag är jag mest glad att jag fick psykos för det kommer så mycket spännande ur det, så mycket humor och andlighet, intuition som är laserskarp ibland!!!!! Att få psykos är som en kundaliniresning som går fel.... Man är på gränsen till uppvaknande, men man vågar inte riktigt och då låser det sig... Jag har kontakt med andevärlden, än så länge när det passar dem. Jag har god intuition och kommer med hjälp av olika kortlekar dra kort för er/oss för dagen, är min tanke.... Om jag inte gjort det beror det på att jag inte kan helt enkelt!!! Jag kommer förmodligen skriva om mina drömmar och tolka dem också!

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

    • omandlighetochdetundermedvetna on

      Vad roligt att du tycker om dem! Ska snart sätta mig och dra nya inför veckan som kommer! <3

  1. Se du till att må bra så kommer resten sen! Övervikten kan du ta tag i den dagen du orkar och själv känner för det! Tack för dina budskap!

Lämna en tanke